Elin Almén

Standup komiker, Improvisatör och Skådespelare
Facebook Elin AlménInstagram Elin AlménHemsida Elin Almén

Elin Almén

Elin är en stand up-komiker med energi och utstrålning – humor som ofta börjar i igenkänning och slutar i absurda act outs.

”Jag säger inte att det är nåt fel på handjur men kronhjortshanarna brölar så mycket i parningstid att dom glömmer bort att äta och dör av svält. Det är därför det finns ett O’Learys i närheten av alla fotbollsarenor”
Hon är nominerad till årets nykomling på Svenska stand up galan 2017 och kan ses på TV-program som Släng dig i brunnen (SVT), Confessions  (Comedy Central), Stand Up-Utan Gränser  (Comedy Central) och Ladies Fight (SVT) Hösten 2018 släppte hon även sin egen humorserie #Flickstreck på Comedy Central och Viafree tillsammans med kollegan Josefin Sonck.

Man kan se henne på scener runt om i hela landet bl a. Norra Brunn, Raw Comedy Club, Oslipat, Gasta m.m. Dessutom är hon en erfaren improvisatör med flera års erfarenhet av att underhålla företag och organisationer med improvisationsteater där varje scen handlar om er!

Några tidigare uppdragsgivare är: Haninge kommun, Utrikespolitiska institutet,  Mariehamns kommun,  Gävlekongressen, WSP och Kompis assistans

Pressbilder

Pressbild Elin Almén
Pressbild Elin Almén
Pressbild Elin Almén

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo