Jakob Öqvist

Standup komiker, Programledare
Facebook Jakob ÖqvistInstagram Jakob ÖqvistTwitter Jakob ÖqvistYoutube Jakob Öqvist

Jakob Öqvist

Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och Lol Sthlm. Han har även synts i Comedy Fight Club, Melodifestivalen, Idol och andra kända TV-program. Jakob är även en av Sveriges mest bokade och uppskattade konferencierer.

Jakob Öqvist har en självsäker scennärvaro och en skattkista full av roliga iakttagelser kännetecknar Jakob standup. Engagerande balanserar hans lekfulla show snyggt mot den kärva synen han har på det moderna livet. Jakob hörs i radion varje morgon då han väcker landet i den färgsprakande morgonshowen "Gry med vänner" på Mix megapol.

Jakob är även en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och arrangerat galor, klubbar, utbildningar och festivaler som Skrattstock, Svenska Stand up-galan, Bungy Comedy och Standup Star, som hjälpt att driva på standup-utvecklingen i landet.  Han vann våren 2010 sin deltävling av Comedy Fight Club på TV3 där komiker tävlade i humor, Varit progamledare för Idol-Eftersnack.

Jakob har varit skådespelare i TV-programmen Hem till Midgård, Spung, Bank für alle och Nicke och Nilla. han medverkade även i filmen Varannan vecka med Felix Herngren och Cecilia Frode i huvudrollerna.  Han har spelat teater och har sysslat med teatersport. Han har vunnit en teatersportturnering på restaurangen Engelen i Stockholm och deltagit i svenska mästerskapen i teatersport.

Jakob är även en av våra mest bokade och uppskattade konferencierer med sin aldrig sinande känsla för improvisation och timing.

Jakob var under hela 2015 Canons ansikte utåt i kampanjen ”Smarta dumheter”, där han specialskrev standup av vanliga kontorsföreteelser.  

Jakob hade även ett samarbete med MC Donalds där han i 4 olika avsnitt hade standupskola.

Jakob Öqvist motsvarade förväntningarna & lite till!”
Örebroguiden.

 

"Vi bokade Jakob Öqvist som underhållning till vår årliga säljkonferens. Vi är supernöjda med Jakob som bjöd på något utöver det vanliga. Proffsigt, prisvärt och väldigt roligt!"
Lotta Eklöw, Eventansvarig på mobiloperatören 3


"Vårt varmaste tack till Jakob Öqvist för tillställningen i fredags på Adecco Star Awards. En enad publik tyckte att kvällen var toppenbra och Jakobs insats hyllades väldigt mycket. Tack för att kvällen förgylldes på ett mycket bra sätt!"
Jesper Ohlsson, Adecco Finance & Legal

Pressbilder

Pressbild Jakob Öqvist
Pressbild Jakob Öqvist
Pressbild Jakob Öqvist
Pressbild Jakob Öqvist
Pressbild Jakob Öqvist
Pressbild Jakob Öqvist

Smakprov

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo