Malin Appeltofft

Standup komiker
Facebook Malin AppeltofftInstagram Malin AppeltofftTwitter Malin AppeltofftYoutube Malin AppeltofftHemsida Malin Appeltofft

Malin Appeltofft

Malin Appeltofft har ett förflutet som sångerska och showartist, hon är lärare, dramapedagog och coach. Hon har skrivit krönikor i Södra Sidan. (Hon har också arbetat på Radio Stockholm och på ZTV).

Dessutom är hon trebarnsmamma och skojar gärna om föräldraskap och familjeliv. Malin skojar om allt som kan gå fel i livet och det komiska i tillvaron. Hon talar om de gifta parens oglamorösa vardag, att bli äldre och att som kvinna ta plats i det offentliga rummet  utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt.

Malin har sin föreställning Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig. Som också har med sig en basist i. Och podcasten ”Äktenskapet” tillsammans med sin man Tobias Aspelin. 

Malin gjorde sin debut på standupscenen 2008 och uppträder på olika scener i Sverige, bla Norra Brunn och Lunds Comedy Festival.

Malin har uppträtt på privata fester och anlitats av Utbildningsförvaltningen och Skolporten.

Från arrangören på festen på Utbildningsförvaltningen: ”Malin kan skapa festklimat i de stelaste miljöerna. Hon är helt enkelt jätterolig så det går inte att hålla inne med skratten.”

Pressbilder

Pressbild Malin Appeltofft
Pressbild Malin Appeltofft
Pressbild Malin Appeltofft

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo