Umit Dag

Standup komiker
Facebook Umit DagTwitter Umit DagYoutube Umit DagHemsida Umit Dag

Umit Dag

Umit Dag turnerar 2015 med sin föreställning ”Umit Dag –  Står upp för Sverige” (längd ca 70 min).

Hur ska man lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är Svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla? Svar på frågorna får du nu 2015 när Umit Dag turnerar med sin soloföreställning ”Umit Dag – Står Upp för Sverige”. I denna fartfyllda standupföreställning tar Västeråskomikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en händelserik resa med vass humor som varvas med viktiga tankeställare.

Umit är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbiz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse att få de enklaste vardagssituationerna till komik. Med en stor självsäkerhet på scenen, sin tajming och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Umit har gjort succé hos stora kunder såsom ICA, Migrationsverket och Rikspolisen samt turnerar just nu runt i hela Sverige på landets standupklubbar. Han är även känd från P4 Västmanland där han i “Tacklingen” inte var sen på att bjuda på sina åsikter om samhället. Umit är en populär och uppskattad komiker, eller som han själv beskriver sig: En liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa!

Pressbilder

Pressbild Umit Dag
Pressbild Umit Dag
Pressbild Umit Dag

Det tycker våra kunder

MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Zinat Pirzadeh

Stort och varmt tack för en enastående insats under Spring Word Festival!

Du är verkligen ett riktigt superproffs som säger kloka saker utifrån stor livserfarenhet och med mycket värme. Och humor!
Folk är lyckliga, glada och tacksamma över att du kom och delade med dig!!

Gunilla Sandin, Strömstad
MedaljMedaljMedaljMedaljMedalj
Bokastandup

”Tack Sara för att du gjorde våran fest minnesvärd, min man sa efteråt att detta var den bästa födelsedagen någonsin”

Jul 16, 2019 by Karoline
Kreera web&design Logo